Trimite aceasta pagina unui prieten
  Italiano English English Deutsch Espaņol
     Navigare: Oportunitati operative » Utilaje si echipamente - escavatoare

    Intrarea Romaniei in Comunitatea Europana aduce la modernizarea si schimbarea in scurt timp a acesteia, mai multe decat ne asteptam.
Este mare nevoie de prezenta unor societati cu potentialuri si tehnologii avansate.  Italia este si astazi prezenta in Romania prin cetatenii ei si a societatilor acestora, prin prezenta lor in sectoarele economice/finanziare; multe banci Italiene au ales sa se pozitioneze aici. Construirea noii autostrade si nevoile de noi locuinte este motivul pentru care multe societati sunt nevoite sa se organizeze tot mai mult cu utilaje necesare si echipamente pentru contructii, escavatoare, buldoexcavatoare etc.

Milioanele de romani care muncesc legal in strainatate, au acum posibilitatea sa-si cumpere noi locuinte pentru intoarcerea lor acasa in Romania. Am avut multe cereri din partea unor firme de a achizitiona si/sau inchiria utilaje de tip escavatoare, buldozere, buldoescavatoare etc. ; tocmai de aceea am creat aceasta sectiune in site-ul www.romedicenter.net/intermedieri  pentru a da posibilitatea firmelor italiene interesate sa-si publicizeze utilajele disponibile, fie noi fie uzate, sa fie vendute si/sau inchiriate in Romania.
Fiecare operatiune care se fa efectua va fi facuta prin institutiile bancare cu asigurari pentru utilaje, fie din Italia sau din Romania, la alegere.
Pentru informatii ulterioare si pentru cei interesati a publiciza astfel de utilaje si cei care necesita utilaje, va invitam sa ne contactati la romedicenter@yahoo.it  telefon: 004-0744801015 intre orele 10- 18  de luni pana sambata .

1


    INCHIRIERI UTILAJE

    Societate romaneasca cu foarte bune referinte, detinatoare a unui parc industrial format din depozite, ateliere mecanice, automacarale, utilaje pentru asfalare strazi si personal, cauta o firma italiana dispusa sa inchirieze utilaje si echipamente, escavatoare etc.
Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre acest anunt


Detalii anunt


1

Linkuri partenere| Site map

Director Web Romania
www.top1.ro www.cere.ro eXTReMe Tracker