Trimite aceasta pagina unui prieten
  Italiano English English Deutsch Espaņol
     Navigare: Contructii de case in sistem ''Concrewall'' » Sistemul si panourile si montajul panourilor » Montajul panourilor

    

1


    Montajul Panourilor CONCREWALL

     Datorita faptului ca tipologia panourilor CONCREWALL este flexibila, aceasta se poate adapta usor la exigentele arhitectonice ale proiectului, permitand realizarea oricarui tip de forma de perete (plan sau curbat) si acoperis.
Panourile prezinta, de asemenea, un mod optim de lucru la punerea in opera inaintea aplicarii betonului, permitand cu usurinta crearea de spatii pentru montarea instalatiilor tehnico-sanitare si electrice si chiar crearea usoara de goluri pentru ferestre, usi etc.
Aplicarea finala a betonului (cu eventuale adaugiri de plasa sudata, unde este necesar) garanteaza continuitatea structurii si reducerea timpului de lucru.
Greutatea redusa a elementelor CONCREWALL permite o manevrare usoara in toate fazele de executie, manevrare ce poate fi realizata manual, fara utilaje de ridicat speciale.
Mai mult decat atat, transportul prefabricatelor CONCREWALL la santier se face cu mijloace usoare de transport, ceea ce este incomparabil mai avantajos fata de transportul panourilor prefabricate de beton, cu mijloace grele de transport.
Montarea panourilor CONCREWALL pentru punerea in opera a betonului de structura necesita mijloace de mica mecanizare simple (pentru aliniere si fixare) si manopera redusa.
Punerea in opera a betonului este simpla si se poate face de personal care nu necesita specializare deosebita. De exemplu, aplicarea betonului pe suprafetele exterioare ale peretilor si pe partea interioara a planseelor si acoperisurilor se face cu un pistol de stropit, alimentat de o turbo-pompa.

Sistemul CONCREWALL cere, in general, o fundatie de tip continuu: se realizeaza in asa fel incat sa aiba o distributie rationala a incarcarilor verticale de-a lungul liniilor de incarcare, aducand dupa sine avantaje in ceea ce priveste costul acestor fundatii (in cazul constructiilor cu un numar mai mic de etaje).
Montarea elementelor CONCREWALL, operatie de mare simplitate si rapiditate, se realizeaza in acelasi timp cu montarea in interiorul structurii a izolatiei termice, cat si a elementelor-suport pentru betonul structural.

In cazul peretilor cu panou dublu, placile de polistiren continute intre plasele de armatura legate intre ele constituie un "cofraj pierdut" pentru turnarea betonului portant central al peretelui, excluzand necesitatea cofrajelor normale.
O simplificare a sistemului constructiv este realizabila in cazul locuintelor cu un singur etaj, cu iluminare moderata in interior, prin acoperis. In aceasta situatie, este posibila constructia peretilor si a acoperisului cu un tip unic de panou simplu. Panoul de polistiren expandat va fi dimensionat ca grosime si densitate in asa fel incat sa raspunda exigentelor de confort locativ puse de diferitele conditii climatice in diverse tari. Cand va fi ceruta (in tarile cu clima foarte rece) realizarea "barierei de vapori" prin aplicarea produselor compatibile pe suprafata placilor de polistiren, aceasta nu prezinta dificultati deosebite.

In concluzie, sistemul CONCREWALL ofera o solutie optima la problemele structurale si de confort, cu avantaje economice indubitabile, de la faza de constructie pana la folosinta in timp.Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre acest anunt


Detalii anunt


1

Linkuri partenere| Site map

Director Web Romania
www.top1.ro www.cere.ro eXTReMe Tracker