Trimite aceasta pagina unui prieten
  Italiano English English Deutsch Espaņol
     Navigare: Contructii de case in sistem ''Concrewall'' » Utile » Vreau sa construiesc o casa...

    Pentru a construi o casa folosind tehnologia CONCREWALL, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

Pasul 1: Contactati un specialist pentru a face un studiu geo-tehnic al terenului pe care doriti sa construiti.

Pasul 2: Apelati la serviciile unui topograf pentru a intocmi ridicarea topografica (care indica pozitia exacta unde urmeaza sa construiti).

Pasul 3: Impreuna cu un arhitect, stabiliti detaliile pe care doriti sa le contina proiectul de construire.

Pasul 4: Cereti unui proiectant sa va intocmeasca proiectul de construire in sistem CONCREWALL si sa obtina pentru dumneavoastra toate aprobarile legale necesare.

Pasul 5: Contactati mai multe societati de constructii pentru a obtine oferte de pret.

Clientii "directi" ai fabricii sunt firmele de constructii, iar pentru o estimare cat mai corecta a costurilor de construire, doar firmele de constructii pot face oferte, pe baza unui proiect intocmit de catre o persoana autorizata.
Avantajele construirii in sistemul CONCREWALL (costurile reduse de construire si amortizarea rapida a constructiei, prin costul redus la incalzire - iarna sau racire - vara, zgomot redus, rezistenta la foc marita, organizare de santier simplificata, timp considerabil redus de construire) stau ca argument principal in alegerea modului de construire, astfel incat si la noi in tara, interesul pentru sistemul CONCREWALL creste continuu.
Firme de constructii din toata lumea folosesc sistemul de contruire CONCREWALL de peste 25 de ani, pentru a raspunde celor mai diverse cerinte: furtuni puternice, tornade, activitati seismice intense sau nevoia de a adaposti intr-un timp cat mai scurt persoanele sinistrate in locuite cu confort deplin.Linkuri partenere| Site map

Director Web Romania
www.top1.ro www.cere.ro eXTReMe Tracker