Trimite aceasta pagina unui prieten
  Italiano English English Deutsch EspaŮol
†    Navigare: ENERGIE DIN RESURSE REGENERABILE » HIDROELECTRICA

    Companii italiene calificate, lider in furnizarea de microcentrale hidroelectrice, ofera experienta si profesionalismul lor clientilor din Romania care doresc sa construiasca instalatii pentru productia de energie electrica din apa. Mai jos exista o explicatie generala privind conditiile geodezice necesare, astfel incat sa se poata construi o microcentrala hidroelectrica.

* TEL./ FAX - 004-0354401678    
* MOBIL - 004-0744801015
* CELLULARE ITALIA: - 0039 3391347331
*  e-mail:  romedicenter@yahoo.it  

1


    OPPORTUNITA'  DI  PARTECIPARE ALLA REALIZZAZIONE DI UNA NUOVA CENTRALE IDROELETTRICA  .

    IL DETENTORE DELLE CONCESSIONI ( ¬†E' UN PRIVATO ) E' DISPONIBILE A FAR ENTRARE NELL'OPERAZIONE ¬†UN PARTNER , IN ¬†FORMA DI PARTECIPAZIONE .
LE  INFORMAZIONI  TECNICHE  E  FINANZIARIE  INERENTI  L'OPPORTUNITA' ,SARANNO    COMUNICATE ESCLUSIVAMENTE AGLI  INTERESSATI   CHE PRESENTERANNO  RICHIESTA  FORMALE  E  DETTAGLIATA  .

Per informazioni ,scrivete all'email romedicenter@yahoo.it     o chiamate lo 0040744801015    o  00393391347331

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre acest anunt


Detalii anunt    VENDESI DUE IDROCENTRALI ELETTRICHE

    Vendesi n¬į 2 centrali idroelettriche in Romania.
Gli impianti sono ambedue collegati alla rete: uno nel 2013 ed uno nel 05/2014.La potenza e' rispettivamente di 513 e 1070 Kwh  ed usufruiscono di un salto netto di 38 e 145 metri. La portata di acqua e' 1,9 m3/ s e di 1,15 m3/s .
Per informazioni scrivete all'indirizzo romedicenter@yahoo.it  o potete chiamare lo 0040744801015 o  lo 00393391347331 .Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre acest anunt


Detalii anunt    ***CONSTRUIREA DE MICROCENTRALE HIDROELECTRICE IN ROMANIA***

     ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†
 CENTRALA HIDROELECTRICA:
Realizarea unei centrale hidroelectrice, care sa foloseasca eficient viteza marita de curgere a apei, corelarea obtinerii energiei electrice, in functie de debitul de apa al paraului, reducand frecarile, ca urmare a organizarii componentelor centralei hidroelectrice.Ce inseamna o centrala hidroelectrica :
Centrala hidroelectrica  este o instalatie care foloseste energia potentiala a apei pentru a produce energia electrica. Deja din aceasta definitie se deduce ca pentru a realiza o centrala hidroelectrica, trebuie sa avem la dispozitie un curs constant de apa pentru  a avea posibilitatea de a folosi energia potentiala a apei, mai precis sa fie introdusa in conducta la o anumita inaltime si eliminata la o alta mai joasa. Apa transportata de catre conducta va trece printr-o turbina instalata in interiorul centralei care este legata la un generator, producand astfel energie electrica la medie/mica tensiune, care vine introdusa in reteaua de distributie.

CAT FLUX ¬† SI ¬†CE CADERE ¬†A APEI ¬†TREBUIE SA AIBAÖ
Fluxul apei nu poate fi luat in consideratie trecand cu vederea de caderea GEODEZICA  a apei care se poate realiza. In principiu e bine sa se maximalizeze amandoua, compatibile cu ortografia terenului.
De exemplu in zonele montane ne asteptam sa gasim cursuri de ape cu fluxuri medio Ė mici si posibilitatea de a avea caderi si de sute de metri, captand de exemplu apa din un versant si printr-un canal de aductie sau o galerie, sa se realizeze un bazin de unde pleaca o conducta fortata care coboara pana la vale in interiorul unei centrale hidroelectrice.
Alte posibilitati sunt folosind cascade naturale, realizand o bariera mai consistenta creind astfel un bazin si folosind imediat la vale apa adunata. Si in acest caz, bararile artificiale pot fi folosite ca diguri, unde captand apa care prin intermediul unei conducte,  vine adusa in centrala.
Alte situatii de intere spot fi canalele de irigare neutilizate (care nu mai sunt utilizate), mori vechi abbandonate cu ape curgatoare inca active.
In definitiva, orice situatie cu caracteristicile enumerate mai sus sunt de interes si trebuie evaluata din cand in cand, avand ca date de maxima o planimetrie in scara a zonei cu altimetrie si date despre fluxul apei.
Procedura de investigatie si operativa :
Odata individuat situl de interes, trebuie efectuata o cercetare administrativa cu scopul de a verifica daca este posibila concesionarea pentru utilizarea apei Ö.., si daca sunt, sa evaluam daca apa utilizata vine lasata (irigare sau altceva) sau vine repusa in canal. In cazul in care este de interes, se va cere o concesionare pentru utilizarea apei si vine evaluata cu instrumente speciale fluxul disponibil in timpul unui an.
In acel punct, se definitiveaza layout al instalatiei cu adecvatele cercatari preliminarie  (geologice) si se face o analiza cu un proiect preliminar pentru cererea aprobarilor de la autoritatile publice. In aceasta faza trebuie definite si finantarile disponibile pentru produce rea de energie, cerintele necesare pentru obtinerea lor si pretul de cumparare de la societatea electrica locata pe kW produs.
Obtinute permisele se poate incede realizarea instalatiei.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre acest anunt


Detalii anunt


1

Linkuri partenere| Site map

Director Web Romania
www.top1.ro www.cere.ro eXTReMe Tracker